Could Not Insert ‘fuse’ Error On CentOS 7.1

Home » CentOS » Could Not Insert ‘fuse’ Error On CentOS 7.1
CentOS 6 Comments

Hey guys,

I tried installing the latest fuse on CentOS 7.1. I downloaded the latest version (2.9.4) from sourceforge and did a source install. After rebooting the host, now when I go modprobe fuse, this is what I get!

*modprobe: ERROR: could not insert ‘fuse’: Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg)*

If I tail dmseg this is all I see, but it doesn’t seem relevant:

[root@ops:~] #dmesg | tail
[ 3.342679] input: PC Speaker as /devices/platform/pcspkr/input/input4
[ 3.351981] piix4_smbus 0000:00:01.3: SMBus base address uninitialized –
upgrade BIOS or use force_addr=0xaddr
[ 3.502014] ppdev: user-space parallel port driver
[ 3.539306] AES CTR mode by8 optimization enabled
[ 3.590103] alg: No test for __gcm-aes-aesni (__driver-gcm-aes-aesni)
[ 3.635925] alg: No test for crc32 (crc32-pclmul)
[ 3.659506] type05 audit(1433643281.958:4): audit_pidG2 old=0
auidB94967295 sesB94967295 subj=system_u:system_r:auditd_t:s0 res=1
[ 4.084861] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready
[ 9.575888] systemd-journald[393]: Received request to flush runtime journal from PID 1
[ 10.702056] Adjusting xen more than 11% (9436999 vs 9311354)

Has anyone out there encountered this error with fuse and been able to overcome it?

I’ve tried googling this to no avail!!

Thanks, Tim

6 thoughts on - Could Not Insert ‘fuse’ Error On CentOS 7.1

LEAVE A COMMENT