Evolution Libsoup And Samba Bug 765106

Home » General » Evolution Libsoup And Samba Bug 765106
General No Comments

Hello everyone,

while i was play around with winhq install

winbind-clients.

After this I never can open evolution with exchange ews connector.

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?idv5106

I patches libsoup by my self

diff -up ./libsoup/soup-auth-ntlm.c.prev ./libsoup/soup-auth-ntlm.c
— ./libsoup/soup-auth-ntlm.c.prev 2016-04-15 14:18:02.680276592 +0200
+++ ./libsoup/soup-auth-ntlm.c 2016-04-15 15:20:00.337116508 +0200
@@ -359,6 +359,7 @@ soup_auth_ntlm_update_connection (SoupCo
conn->state = SOUP_NTLM_SSO_FAILED;
success = FALSE;
} else if (!g_ascii_strcasecmp (response, “PW”)) {
+ conn->state = SOUP_NTLM_SSO_FAILED;
priv->sso_available = FALSE;
g_free (response);
} else {
@@ -489,7 +490,7 @@ soup_auth_ntlm_get_connection_authorizat
priv->sso_available = FALSE;
}
} else {
– g_warning (“NTLM single-sign-on using %s failed”, NTLM_AUTH);
+ g_debug (“NTLM single-sign-on using %s failed”, NTLM_AUTH);
}
}
/* If NTLM single-sign-on fails, go back to original
@@ -525,7 +526,7 @@ soup_auth_ntlm_get_connection_authorizat
#ifdef USE_NTLM_AUTH
case SOUP_NTLM_SSO_FAILED:
/* Restart request without SSO */
– g_warning (“NTLM single-sign-on by using %s failed”, NTLM_AUTH);
+ g_debug (“NTLM single-sign-on by using %s failed”, NTLM_AUTH);
priv->sso_available = FALSE;
header = soup_ntlm_request ();
conn->state = SOUP_NTLM_SENT_REQUEST;

and rebuild

mock SRPMS/libsoup-2.48.1-4.el7.CentOS.src.rpm

Now I can open evolution with winbind-cients installed.

http://CentOS.cms4all.org/CentOS/7/other/SRPMS/libsoup-2.48.1-4.el7.CentOS.src.rpm

Hopefully without any other side effect.

Sincerely

Andy

LEAVE A COMMENT